Om mig

Varmt välkommen till min webbshop. Jag önskar att mitt urval kommer att ge dig samma inspiration och känsla som den väcker i mig.

Jag som står bakom PS. Design & Blomster heter Petra Schedin. Inredning/Design i alla dess former och blomster är min passion. I min webbshop finner du noga utvalda inredningsdetaljer. En del av produkterna är fotograferade i mitt eget hem som är under renovering för att skapa ett varmt och vackert hem till mig och min familj. Jag hoppas att du kommer känna samma sak, att de produkter jag visar här kan bidra till att göra ditt hem extra trivsamt.

Så startades PS. Design & Blomster

PS. Design & Blomster växte fram ur en dröm om en egen butik. Drömmen har nu blivit till verklighet. I December 2017 slog jag upp dörrarna till min fysiska butik i Nynäshamn.

Min förhoppning är att du kommer bli inspirerad och känna dig välkommen här.  Webbshoppen och butiken kommer utvecklas vartefter då jag ständigt är på jakt efter nya spännande produkter. Blommor är också en stor del av mig då jag är utbildad florist. Kommer att arbeta fram blomstren i butiken med beställningar, fredagsbuketten samt efterfrågan från Dig. Tack för att du tittade förbi. Jag hoppas att du fann “det lilla extra” att förgylla ditt hem eller att ge bort som gåva.

Nyhetsbrev. Ja, tack!

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.